Skip to the main content

WIJ ZOEKEN JOU!

Published on 30 mei 2022

Winkelcentrum Zuidplein wordt ingrijpend verbouwd en klaargemaakt voor de toekomst. Het winkelcentrum is en blijft van de bewoners, bezoekers en ondernemers van Rotterdam-Zuid en omstreken. Hoe kan je dat beter laten zien dan door de mensen waar het daadwerkelijk om draait in beeld te brengen? Zuidplein is daarom op zoek naar jou!

Word jij het nieuwe gezicht van Zuidplein?
Bij een opgeknapt winkelcentrum hoort een nieuwe uitstraling. Jij krijgt de unieke kans om met jouw gezicht of urban sport talent op posters, schermen, doeken en social media berichten te komen. Wie wil dat nou niet?

Castingdag
In de buurt van de Zara vindt op zaterdag 25 juni van 11:00 – 16:00 de castingdag plaats. Hier wordt een fotostudio ingericht waar alle deelnemers gefotografeerd worden door een professionele portretfotograaf. De DJ zorgt voor lekkere beats om er een gezellige dag van te maken.

Prijzen
Wat kun je winnen? Je wordt hét gezicht van Zuidplein, je wordt professioneel gefotografeerd voor de nieuwe campagne en wint shoptegoed die je vrij kan besteden op Zuidplein.


Aanmeldingen gesloten!
Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt! Wij willen iedereen bedanken voor het enthousiasme en de vele aanmeldingen.

Er zijn nog een paar beschikbare plekken welke op zaterdag 25 juni worden weggegeven. Wil jij alsnog kans maken om het nieuwe gezicht of Urban Sporter van Zuidplein te worden? Kom dan op zaterdag 25 juni naar het winkelcentrum. Wie weet ben jij de gelukkige!