Alibey Pizza en Pidem

Nieuw op Zuidplein! Heerlijke Pizza en Pidem bij Alibey. In het Zuiderterras, nabij Bristol en Primark. Manager Kadir ontvangt je vriendelijk en gastvrij.

Lees meer

Amazing Oriental Supermarkt

Amazing Oriental in het winkelcentrum van Zuidplein heeft een ruim assortiment aan authentieke Aziatische producten.

Lees meer

Arty – Razzle Ice Cream

Lunchroom Arty opende zijn deuren op het centrale plein van Zuidplein in 1972, tegelijk met de opening van het winkelcentrum. Hier ben je welkom voor een warme koffie of thee met gebak, zelfgemaakt schepijs, heerlijke broodjes en verse frites.

Lees meer

Brasserie La Boca

La Boca betekent ‘de mond’: alles wat wij verkopen gaat via de mond en het is ook wel een naam die lekker klinkt. Niet alleen de naam klinkt lekker, dit geldt ook voor het eten.

Lees meer

Brasserie Zuidplein

Brasserie Zuidplein is de gelegenheid om in een prettige ambiance een kopje koffie te nuttigen, te lunchen, high tea, lekker te dineren voorafgaand aan een concertavond in Ahoy’, Theater Zuidplein of na het winkelen.

Lees meer

Brood Express

Van een boterham met kaas tot een Waldkornbol met Griekse salade. Of je nu van een gewone boterham houdt of van een speciaal broodje, bij de Boterham Express kun je op verschillende manieren genieten van een gezonde, verse lunch.

Lees meer

Burger King

Laat u verrassen door de seizoenburgers of ga voor de megasuccesvolle Whopper. In smaak is Burger King ongeëvenaard, u proeft het heerlijke gegrilde vlees en blijft terugkomen.

Lees meer

Churros & Sweets

Bij ons kunt u terecht voor onze overheerlijke Spaanse Churros, Hollandse poffertjes en Luikse Wafels!

Lees meer