Vodafone City Point

Begin september opent het compleet vernieuwde en verbouwde filiaal van Vodafone zijn deuren. Op deze plek in het winkelcentrum zat eerst Phones 4 U, vervolgens Libertel en sinds begin dit jaar Vodafone. Hoewel de winkels door heel Nederland te vinden zijn, onderscheidt deze vestiging zich toch een beetje van anderen, vindt de bedrijfsleider Abel Kruysdijk.

‘Het gaat er hier allemaal wat losser aan toe, het personeel is wat spontaner. We doen onze uiterste best om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit wordt door klanten erg gewaardeerd, want mensen komen regelmatig terug voor herhaalaankopen.’ Verkoopmedewerkster en rechterhand van Abel, Sandra van der Wal valt hem bij: ‘Wij bieden net dat kleine beetje extra.’ Na de verbouwing zijn er twee extra modems bijgekomen dus zijn de vijf medewerkers nog beter in staat om klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. ‘We geven de klanten duidelijk, persoonlijk advies. Iedereen belt natuurlijk anders. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje en maken ook een vergelijking met de concurrenten’, zegt Kruysdijk.

In de winkel is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van mobiele telefonie te vinden. ‘Wat nu helemaal hot is, is het zogenaamde polyfoon belgeluid. Voortaan geen blieb, blieb- geluidjes meer uit mobieltjes maar beltonen die kwalitatief te vergelijken zijn met synthesizergeluid.’ Bij dit mooie geluid hoort natuurlijk ook een mooie gsm en ook daar is aan gedacht. De nieuwste modellen zijn voorzien van een kleurendisplay opgebouwd uit pixels en niet meer met puntjes. ‘Wat het helemaal gaat worden is Blue Tooth. Een van de mogelijkheden van dit systeem is dat je draadloos handsfree kunt bellen. Dit systeem was te zien in het huis van de toekomst’, vertelt Kruysdijk.

Zuidplein Hoog 445A
3083 BE Rotterdam
http://www.vodafone.nl/
Ma: 12:00 – 17:30 u. Di: 09:30 – 17:30 u. Wo: 09:30 – 17:30 u. Do: 09:30 – 17:30 u. Vr: 09:30 – 21:00 u. Za: 09:30 – 17:00 u. Zo: 12:00 – 17:00 u.

Categorieën