Upgrading Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam van start

 

Upgrading winkelcentrum zuidplein Rotterdam van start

7-01-2021

 

Deze week is de ingrijpende upgrading van een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland gestart aan de noordzijde aan de Strevelseweg van het Winkelcentrum Zuidplein. Dit is waar de Albert Heijn en de ING bank gevestigd zijn.

 

De upgrading heeft tot doel het verbeteren van de kwaliteit, beleving en de verblijfswaarde van het winkelcentrum. Entrees, passages, pleinen en inrichting worden sterk verbeterd. Ook breidt het winkelcentrum uit met circa 5.000m2 winkeloppervlak, inclusief een extra parkeergarage.

 

De upgrade wordt in fasen uitgevoerd. De toegankelijkheid van de winkels en de doorloop blijft uiteraard gewaarborgd. Consumenten kunnen gewoon blijven winkelen en zullen met goede bewegwijzering en communicatie op de hoogte gehouden worden van de verbouwing. Tijdens de bouw vinden er activiteiten rondom het thema “verbouwen” plaats en op de diverse bouwwanden zullen nieuwe impressies van het nieuwe winkelcentrum levensgroot zichtbaar zijn.

 

De aannemer is Constructif uit Dordrecht en het ontwikkelmanagement is in handen van DID vastgoedontwikkeling uit Utrecht. Naar verwachting zal een feestelijke oplevering van alle werkzaamheden rond de zomer van 2022 plaatsvinden, tegelijkertijd met de festiviteiten rond het 50-jarig bestaan van het winkelcentrum.

Heeft u vragen over de verbouwing? Dan kunt u contact opnemen met Winkelcentrum Zuidplein via info.zuidplein@mvgm.nl of 010 4810344.

Automatisch op de hoogte blijven? Meld u aan via ons formulier.

Categorieën