Trekpleister

Als je het filiaal van Trekpleister op Zuidplein ziet, zou je niet zeggen dat het hier gaat om een middelgrote vestiging. In de ruime, lichte winkel is een grote diversiteit aan artikelen te vinden. Cosmetica, voedingssuplementen, medicijnen en schepsnoep zijn een paar voorbeelden. De producten zijn aangenaam geprijsd. ‘We zijn een voordeeldrogist en daarom hebben wij scherpe prijzen’, vertelt de bedrijfsleidster Nancy Giovine.

Naast bekende fabrikanten is ook het eigen merk van Trekpleister in de schappen van de winkel te vinden. Het eigen merk van de drogisterij is in alle belangrijke assortimentsgroepen vertegenwoordigd. Bekende artikelen die men verwacht te vinden bij een drogist zijn uiteraard bij Trekpleister te koop, maar die producten zijn niet de belangrijkste van de winkel. ‘Wat ons opvalt is dat vooral branchevreemde spullen het best verkopen. Ik heb het dan over de cadeauartikelen, knuffels en over de fotoservice’, aldus Giovine.

De voordeeldrogist heeft regelmatig aanbiedingen; te vinden in de folder en op de website. ‘Voor deze afprijzingen geldt, wees er snel bij want op is op’, raadt de bedrijfsleidster aan. Mocht een aankoop onverhoopt niet bevallen, dan krijg je bij Trekpleister je geld terug dankzij de ‘niet goed geld terug garantie zonder discussie’. Klanten krijgen ook de mogelijkheid om FreeBees te sparen. Dit zijn gratis spaarpunten waarmee je artikelen kunt kopen bij Kijkshop en Free Record Shop. Voor iedere € 4,54 die je besteedt, krijg je 1 FreeBees. Verder krijg je onder meer 1 extra BonusBees op alle eigen merk artikelen van Trekpleister en 5 BonusBees op al het fotowerk.

Zuidplein Hoog 638 3083 BN Rotterdam
www.trekpleister.nl/
Ma: 10:00-19:30 u. Di: 09:30-19:30 u. Wo: 09:30-19:30 u. Do: 09:30-19:30 u. Vr: 09:30-21:00 u. Za: 09:30-19:30 u. Zo: 11:30-17:00 u.

Categorieën