Telfort

Wilt u een vraag stellen, een persoonlijk advies en uw nieuwe mobiel of hippe accessoire zelf even aanraken en bewonderen voor u het aanschaft? Loop dan de Telfortwinkel in Winkelcentrum Zuidplein binnen.

Onze producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dit: helder, beheersbaar en eenvoudig te administreren.

Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt. Zo maken we bijvoorbeeld het gebruik van voicemail gratis. Natuurlijk zijn onze producten bij telecomspeciaalzaken te koop, en daarnaast kopen ook steeds meer mensen hun mobiele telefoon via onze internetshop.

Voor ons is iedere klant belangrijk, of het nu gaat om een prepay-klant of een klant met een abonnement. Centraal staat de manier waarop Telfort een klant van dienst kan zijn, niet het soort dienst dat hij afneemt. In onze dienstverlening willen we vooral duidelijk zijn. Vooraf vertellen we welke service een klant van ons mag verwachten. En die leveren we dan ook.

“Telfort heeft in verschillende steden in Nederland eigen winkels en er komen er alleen maar meer bij. Wilt u een vraag stellen, een persoonlijk advies hebben en uw nieuwe mobiel of hippe accessoire zelf even aanraken en bewonderen voor u het aanschaft? Loop dan één van onze Telfort winkels binnen.

De Telfort winkels zijn niet telefonisch bereikbaar. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Online & winkel service. Tel: 0800 1707”
Zuidplein Hoog 437 3083 BE Rotterdam Tel: 0800-1707

Ma: 12.00 - 17.30 u. Di: 09.30 - 17.30 u. Wo: 09.30 - 17.30 u. Do: 09.30 - 17.30 u. Vr: 09.30 - 21.00 u. Za: 09.30 - 17.00 u. Zondag gesloten

Categorieën