6 en 7 april Event ProefZuid

“Proef Zuid” is hét smaakfestival van winkelcentrum Zuidplein. In het koopweekend van zaterdag 6 en zondag 7 april staat Zuidplein in het teken van “proeven”.  Op de pleinen bij HEMA en ZARA herrijst een sfeervolle locatie waar kinderen en volwassen kunnen genieten van bakkunsten, een high tea en een virtual reality proeverij. Zaterdag 6 april van 12.00 – 16.00 uur. En zondag 7 april van 12.00 – 16.00 uur. Kom naar winkelcentrum Zuidplein, het wordt een weekend om je vingers bij af te likken.

Zuidplein is een centrum vol smaak en dat gaan de bezoekers beleven tijdens het weekend Proef Zuid!

 

Zaterdag 6 april
Op het plein bij HEMA staat Chef Danny Jansen, bekend van 24Kitchen. Danny organiseert een live cooking show. Bezoekers kunnen hem vragen stellen en natuurlijk proeven. Ook is er een meet & greet met Danny.

Wie bakt de lekkerste taart van Zuid?
Iedereen kan meedoen aan de taartenbakwedstrijd. Lever je eigen gemaakte taart in voor 14.00 uur. De 24Kitchen chef himself gaat proeven. De winnaar krijgt een toepasselijke prijs!

 

Zondag 7 april

Op het plein bij HEMA kunnen bezoekers plaatsnemen voor een Virtual Reality Proeverij, een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ook de Pop Up High Tea is spraakmakend. Zo heb je een kop thee nog nooit gedronken!

Voor de kinderen
Op het plein bij ZARA is er twee dagen lang een workshop Cup Cakes maken voor kinderen. Uiteraard mogen ze het lekkere kunstwerk mee naar huis nemen om later op te eten.

 

IN VERBAND MET DE MARATHON OP 7 APRIL ZULT U EEN ANDERE WEG MOETEN NEMEN NAAR WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN

Categorieën