Kom gerust winkelen, kies jouw moment! – check de druktemeter voor je komst

Winkel op een rustig tijdstip

 

Wij van Winkelcentrum Zuidplein doen er alles aan om jouw bezoek aan Zuidplein zo veilig mogelijk te maken. We vragen je dan ook goed de route aanwijzingen te volgen tijdens jouw bezoek. Kom zoveel mogelijk alleen, draag een mondkapje en kies bij voorkeur een rustig moment. Op die manier is de voorgeschreven regel van 1,5 meter afstand veel makkelijker te hanteren.

 

Druktemeter

Wil je weten wat rustige momenten zijn op Zuidplein? Wij hebben ze voor jou in kaart gebracht. Raadpleeg bijgaand schema.

 

 

App SpotRotterdam

Checken hoe druk het ergens is? Dankzij SpotRotterdam, bedacht door de gemeente Rotterdam, kan dat nu een stuk makkelijker. Met SpotRotterdam zie je namelijk live en overzichtelijk waar veel of juist weinig mensen zijn. Wel zo relaxed

 

Hoe werkt SpotRotterdam dan?

Heel simpel. Met SpotRotterdam zoek je eenvoudig op categorieën zoals horeca, winkels of parken, je favoriete plek of per gebied. Is een gebied groen, dan zijn er weinig mensen. Is een gebied groen met donkerblauwe stippen dan zijn er redelijk wat mensen. Is een gebied donkerblauw, dan zijn er veel mensen.

 

Meer info:

https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/spotr/

https://spotrotterdam.nl/

 

Alvast bedankt voor jouw medewerking!

#samensterk  #weeslief #blijvenwinkelen

 

Categorieën