Holland & Barrett

Een bezoek aan een winkel van Holland & Barrett is meer dan alleen boodschappen doen. Je vindt er, in een ongedwongen sfeer, allerlei natuurlijke producten die je vitaliteit of rust kunnen geven; voor het herstel van je lichamelijke of spirituele balans. Kortom je kunt bij Holland & Barrett terecht voor de kleine dingen die je leven aangenamer maken. Van voedingssupplementen tot sportvoeding, van natuurlijke verzorgingsproducten en voeding tot thee. Om een ander mee te verrassen of zelf van te genieten.

Het leven gaat steeds sneller en iedereen heeft het druk. Daarom is het nog zo gek niet om bewust een rustpunt te creëren, aandacht te geven aan jezelf en de mensen om je heen en even lekker op je gemak iets of juist niets doen. Bij Holland & Barrett vind je een breed assortiment puur natuurlijke en verantwoorde producten uit de hele wereld die je kunnen helpen om lichamelijk en geestelijk lekker in je vel te zitten en optimaal te genieten.

Vertrouwd én vernieuwend
Maar Holland & Barrett biedt meer dan alleen verantwoorde, vertrouwde producten. Bij het shoppen in onze winkels met sterk afwisselend assortiment vind je elke keer iets nieuws. Zo biedt een bezoek aan onze winkel steeds de mogelijkheid om nieuwe ideetjes op te doen.

Persoonlijk advies
Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van gezondheid, verzorging en natuurlijk genieten. En deze kennis willen ze graag met je delen. Zij kennen de producten en het verhaal erachter en blijven door continue training op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen ze je een verantwoord en persoonlijk advies geven bij het maken van een keuze.

Innovatief
Bij De Tuinen vind je heel veel natuurlijke en verantwoorde producten, die je niet zomaar overal tegen komt. Neem bijvoorbeeld de Rooiboshuidverzorgingsproducten van ons eigen merk, die de goede eigenschappen van het populaire rooibos combineert met ginseng en sheabutter. En de natuurlijke voedingsproducten die aan kunnen sluiten bij een Glutenvrij dieet.

Onze producten zijn de basis
Gezondheid, Vitaliteit en Ontspanning staan centraal in alle winkels. Gezondheid wordt uitgedrukt met onze natuurlijke voeding, vitamines en voedingssupplementen, waarbij de vele fytoproducten (op 100% plantaardige basis) een belangrijke rol spelen. Vitaliteit vind je in de puur natuurlijke voeding en ook in ons eigen water. En Ontspanning straalt gewoon af van de heerlijke badproducten, geurige thee en relaxende aromatherapiemelanges.

Inspiratie
De natuur met haar schat aan planten, kruiden en mineralen is een bron van inspiratie voor Holland & Barrett. Laat je ook inspireren door onze natuurlijke producten en ontdek dat deze niet alleen je gezondheid ondersteunen maar dat je er ook lekker van kan genieten. Dat geeft je lichaam en geest een goed gevoel!

Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels. De winkels hebben een breed assortiment. Van geneesmiddelen en voedingssupplementen tot thee, verrassende cadeauartikelen en natuurlijke verzorgingsproducten.
Ook heeft Holland & Barrett een kwalitatief hoogstaand en betaalbaar eigen merk dat meer dan 300 natuurlijke voedingssupplementen omvat. Sinds de opening in 1981 van de eerste winkel in Den Haag is Holland & Barrett/De Tuinen uitgegroeid tot een populaire winkelorganisatie met 70 filialen.

Zuidplein Hoog 748 3083 BP Rotterdam Tel: 010-4815473
www.hollandandbarrett.nl
Ma: 12:00-17:30 u. Di: 09:00-17:30 u. Wo: 09:00-17:30 u. Do: 09:00-17:30 u. Vr: 09:00-21:00 u. Za: 09:00-17:00 u. Zo: 12:00-17:00 u.

Categorieën