Het Huis EyeWish

Het Huis is een sterk groeiende landelijke organisatie met inmiddels ruim 125 speciaalzaken. De winkels van Het Huis Eye Wish onderscheiden zich door veel aandacht voor persoonlijk advies. Naast een brede collectie brillen en zonnebrillen van grote modemerken, is er bij Het Huis EyeWish een ruime keuze uit de scherp geprijsde eigen collectie brillen en glazen.

Het beste advies om mooi te zien
Bij Het Huis EyeWish kunnen we onze klanten een groot aantal nieuwe producten en monturencollecties bieden. Het beste advies om mooi te zien, het motto van Het Huis EyeWish, wordt bovenal onderstreept door het bieden van een persoonlijk, professioneel en modieus advies. Bij de samenstelling van de collectie monturen worden de opticiens geadviseerd door de trendwatcher van Het Huis EyeWish, Leco van Zadelhoff, de van tv bekende visagist/stylist van vele bekende Nederlanders. Het Huis EyeWish maakt kwaliteit ook betaalbaar en werkt daarbij ook samen met gerenommeerde partners zoals de ANWB en verschillende zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen we onze klanten nu extra voordeel bieden.

De huiswijn van Het Huis EyeWish
Wanneer u in een restaurant de huiswijn bestelt, dan weet u dat deze wijn goed is. Het is tenslotte een visitekaartje van het restaurant. Maar u kunt natuurlijk ook vragen om de wijnkaart voor exclusievere wijnen. Dat is eigenlijk net zo bij Het Huis EyeWish. We hebben het dan wel over brillen en contactlenzen natuurlijk. U vindt bij Het Huis een kwalitatief hoogstaand huismerk onder de naam Collectie van Het Huis EyeWish. Stelt u specifieke eisen aan een montuur, glazen of contactlenzen dan kunt u daarnaast volop kiezen uit de meest uiteenlopende bekende modemerken, zoals RayBan, Gucci, Versace, Hugo Boss en vele andere.

Realiseert u zich dat een bril, zonnebril, of contactlenzen absolute gezichtsbepalers zijn? Accessoires die het uiterlijk accentueren en uw persoonlijke stijl onderstrepen. Bij Het Huis EyeWish weten ze dat al heel wat jaren. U bent dan ook verzekerd van kwaliteit, service en een optimale collectie. Of u nu voor de huiswijn kiest of om onze wijnkaart vraagt. Voor gedegen advies moet u echt zijn bij Het Huis EyeWish. Uw Opticien!

Zuidplein Hoog 725 3083 BJ Rotterdam Tel: 010-4818433
www.eyewish.nl
Ma: 12:00 – 17:30 u. Di: 09:30 – 17:30 u. Wo: 09:30 – 17:30 u. Do: 09:30 – 17:30 u. Vr: 09:30 – 20:00 u. Za: 09:30 – 17:00 u. Zo: 12:00 – 17:00 u.

Categorieën