Bekijk hier de foto’s en video van Gaming on Tour 2019!

Bekijk hier de foto’s van Gaming on Tour 2019!

 

Op zaterdag 12 oktober veranderde winkelcentrum Zuidplein in een game paradijs tijdens Gaming on Tour.

Je kon Fortnite en Mario spelen op diverse game consoles, je kon vThorben en Ronald ontmoeten én kans maken om tegen hen te gamen!

 

Het evenement vond plaats van 11:30 tot 16:30 uur op het plein bij de HEMA en bij lift A/B. Het programma was als volgt:

 

*Alle kaarten voor een Meet & Greet met vThorben en Ronald zijn via social media vergeven. Wel kun je nog meedoen met de speurtocht in het winkelcentrum en kans maken op 1 van de 2 VIP Meet & Greets! 

Flyers om deel te nemen aan de speurtocht liggen morgen bij diverse winkels, o.a. Game Mania, CEX en Intertoys, Chabot, McDonalds, Picture MomentZ, Arty, en nog veel meer. Vraag ernaar in de winkel!

 

Centrale plein:

11:30 – 12:00 uur: Gamen op een groot scherm door vThorben en Ronald

12:00 – 13:30 uur: Meet & greet met vThorben en Ronald (*door 100 winnaars van onze social media actie, houd de socials in de gaten! )

13:30 – 14:00 uur: Uitreiking VIP prijswinnaar en VIP meet & greet met vThorben en Ronald (*1 winnaar van speurtocht in Zuidplein, vraag vanaf 30 september naar de flyers in de winkels )

14:00 – 14:30 uur: Gamen op een groot scherm door vThorben en Ronald

14:30 – 16:00 uur: Meet & greet met vThorben en Ronald (*door 100 winnaars van onze social media actie, houd de socials in de gaten! )

16:00 – 16:30 uur: Uitreiking VIP prijswinnaar en VIP meet & greet met vThorben en Ronald (*1 winnaar van speurtocht in Zuidplein, vraag vanaf 30 september naar de flyers in de winkels )

11:30 – 16:30 uur: Fortnite en Mario Kart spelen

 

Lift – A/B plein

11:30 – 16:30 uur: VR Beat Saber spelen inclusief Winactie voor mooie prijs!

 

Actievoorwaarden Winacties Gaming on Tour Zuidplein

 Algemeen

 1. Winacties Gaming on Tour (hierna: de Actie) wordt aangeboden door winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam.
 2. De Actie is geldig vanaf maandag 23 september 2019 tot en met zaterdag 12 oktober 2019. In deze periode vindt de Actie plaats.

 

Actie en deelname winactie meet & greets

 1. Op het Centrale Plein in het winkelcentrum staat op zaterdag 12 oktober 2019 een podium waar 200 online prijswinnaars tijdens een meet & greet op de foto kunnen met vThorben en Ronald.
 2. Om kans te maken op een meet & greet kunnen bezoekers zich op enig moment voorafgaand aan het evenement online aanmelden. Berichtgeving via social media van het winkelcentrum voorafgaand aan het evenement bevat een aanmeldingslink waar bezoekers zich gratis aan kunnen melden voor de meet & greets.
 3. Bij 200 online aanmeldingen stopt de mogelijkheid tot inschrijven.
 4. Om de aanmelding te kunnen verzilveren, dienen bezoekers op zaterdag 12 oktober 2019 aanwezig te zijn tijdens het evenement en een kopie van de aanmelding mee te nemen. Tijden van meet & greets worden via de website en social media gecommuniceerd.
 5. De prijs inwisselen voor geld is niet mogelijk.
 6. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

 

Actie en deelname winactie VIP meet & greets

 1. Bezoekers maken op de dag van het evenement kans op een VIP meet & greet met vThorben en Ronald. Een VIP meet & greet houdt in dat er naast een fotomoment een game gespeeld mag worden met en/of tegen vThorben en/of Ronald.
 2. Om kans te maken op een VIP meet & greet kunnen bezoekers letters verzamelen in het winkelcentrum. Verspreid door het winkelcentrum zijn letters te vinden, samen vormen deze letters een woord.
 3. Dit woord kan ingevuld worden op flyers die te verkrijgen zijn bij de meeste winkels in het winkelcentrum vanaf maandag 30 september 2019. De ingevulde flyer kan ingeleverd worden bij de brievenbus naast het podium op de dag van het evenement.
 4. 2 bezoekers winnen een VIP meet & greet met vThorben en Ronald op 2 verschillende tijdstippen.
 5. Voorafgaand aan de 2 VIP meet & greets maken vThorben en/of Ronald bekend wie de winnaars zijn door een flyer uit de brievenbus te halen. Een bezoeker maakt alleen kans wanneer het juiste woord op de flyer staat vermeld.
 6. De winnende bezoeker dient aanwezig te zijn bij de trekking om kans te maken, de trekkingen zijn om 13:30 en 16:00 uur. Bij iedere trekking is er 1 winnaar.
 7. De prijs inwisselen voor geld is niet mogelijk.
 8. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

 

Actie en deelname winactie VR Beat Saber

 1. De hoogste scores bij VR Beat Saber maken kans op een prijs.
 2. De prijswinnaar(s) wordt/worden achteraf bekend gemaakt via social media.
 3. Tot en met zondag 27 oktober 2019 zijn de prijzen in de desbetreffende winkel(s) op te halen.
 4. De highscores en contactgegevens worden bijgehouden. Enkel de contactgegevens van de highscores worden gebruikt voor social media. Hierna worden alle contactgegevens verwijderd.
 5. De prijs inwisselen voor geld is niet mogelijk.
 6. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.

 

Medewerking/privacy

 1. De winnaars dienen medewerking te verlenen aan met de Actie verband houdende publiciteit. De winnaars ontvangen hiervoor geen vergoeding.

 

Aansprakelijkheid

 1. Klachten m.b.t. de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan winkelcentrum Zuidplein via info.zuidplein@mvgm.nl waarna binnen drie weken na ontvangst van de klacht schriftelijk dan wel telefonisch contact zal worden opgenomen.
 2. Winkelcentrum Zuidplein is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

 

Slotbepalingen

 1. Winkelcentrum Zuidplein behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
 2. Deelname aan de Actie is geheel op eigen risico.
 3. Deze Actie wordt beheerst door Nederlands recht.
 4. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door winkelcentrum Zuidplein.
 5. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande voorwaarden.

 

Categorieën