Douglas

Je hebt zin om jezelf te trakteren en dat doe je door eens flink te shoppen. Zomaar iets kopen? Nee, als je jezelf wilt verwennen, wil je uitgebreid geadviseerd worden en met een nieuw geurtje, een nieuwe verzorgingscrème of met een geheel nieuwe look thuiskomen. Dit alles is mogelijk als je langsgaat bij parfumerie Douglas. Wanneer je de winkel binnenstapt, begeef je je in de fascinerende wereld van de allernieuwste, topkwaliteit cosmetica. De slogan van Douglas is niet voor niets: ‘Come in and find out’.

Douglas heeft professionele adviseuses in huis, die oog hebben voor advies op maat. Zo staan de visagisten altijd klaar voor een persoonlijk make-up advies. Maar ook voor ander advies kun je hier terecht. Zoek je bijvoorbeeld een gezichtscrème, maar weet je niet welke crème het beste bij je past? Geen probleem, laat filiaalmanager Gabriella Brouwer weten. ‘Wij kunnen aan de hand van een vragenlijstje en een berekening in de computer de huidconditie bepalen, zodat wij precies kunnen aanwijzen welke crème het beste bij iemand past.’

Hoewel alle Douglas-filialen op elkaar lijken, is het ene filiaal de andere niet. In de ene winkel vind je een groot assortiment aan parfum, terwijl je in een andere Douglas meer make-up vindt. Volgens Gabriella Brouwer wordt het aanbod van artikelen afgestemd op het koopgedrag van het winkelend publiek. Maar ook als je naar wat anders op zoek bent, heb je in deze parfumerie volop keus. Zo heeft Douglas een uitgebreide lijn van lichaamsverzorging: van celluliteproducten tot scrubcrèmes. Het unieke van de winkel is dat je hier exclusieve merken vindt, bijvoorbeeld van Annayake. ‘Deze exclusieve lijn komt uit Japan en is nergens anders te verkrijgen,’ aldus Brouwer.


www.douglas.nl

Zuidplein Hoog 695 3083 BH Rotterdam Tel: 010-2102344

Ma:11:00 - 17:30 u. Di: 09:00 - 17:30 u. Wo: 09:00 - 17:30 u. Do: 09:00 - 17:30 u. Vr: 09:00 - 21:00 u. Za: 09:00 - 17:30 u. Zo: 12:00 - 17:30 u.

Categorieën