Dé nieuwe geuren van dit najaar!

September is de tijd dat de grote parfumeriehuizen en merken hun nieuwste geuren lanceren en oude favorieten opnieuw tot leven wekken met een herontdekte touch. Het ideale moment om uzelf te verwennen met een nieuwe geur. Wij zetten alle nieuwe geuren van september voor u op een rij!

Gucci Bloom

Gucci Bloom werd samengesteld naar het beeld van de hedendaagse, diverse en authentieke Gucci-vrouw. Laat uzelf meevoeren naar de weelderige tuin waarop de geur geïnspireerd is.

Nu ontdekken

La Vie Est Belle L’Éclat

La Vie Est Belle vindt zichzelf opnieuw uit met het Eau de Parfum, L’Éclat. Een onweerstaanbaar parfum samengesteld uit de meest zeldzame en zuivere ingrediënten.

Nu ontdekken

Miss Dior Eau de Parfum

Ontdek de nieuwe, florale verklaring van Dior, samengesteld als een liefdesverklaring. De nieuwe Miss Dior is herontdekt, nog sensueler en nog levendiger. En u? Wat zou u doen voor de liefde?

Nu ontdekken

Gabrielle Chanel

Coco Chanel was voordat ze haar modehuis oprichtte Gabrielle. Een rebelse, gedreven vrouw. Zij vormt de inspiratiebron voor deze nieuwe damesgeur van CHANEL.

Nu ontdekken

Sexy Ruby

Een geur geïnspireerd door de unieke connectie tussen verleiding, kracht en glamour. Het punt waar fantasie en vrouwelijkheid elkaar kruisen. Gedurfd luxueus, briljant geslepen en betoverend.

Nu ontdekken

Twilly d’Hermes

Twilly d’Hermès koestert een nieuwe affiniteit tussen jonge vrouwen en Hermès. De vrije geest van een uitdagend parfum, geweven rond een pittige gember, fascinerende tuberoos en sandelhout.

Nu ontdekken

Categorieën