Skip to the main content

DAKENDAGEN – HELE MAAND JUNI 2023

Published on 17 mei 2023

Dakendagen – hele maand juni 2023

Van 1 tot en met 4 juni vinden de Rotterdamse Dakendagen weer plaats op circa 60 daken door de hele stad. De héle maand juni zal het dak van Winkelcentrum Zuidplein te bezoeken zijn voor een looproute met op maat gemaakte kunst van lokale kunstenaars en een uniek uitzicht op Zuid. De route eindigt binnen op ons centrale plein. Uiteraard zullen wij als Winkelcentrum Zuidplein ook zorgen voor activiteiten rond deze dagen.

– Dakendagendeals: speciale kortingen bij ondernemers van Zuidplein op vertoon van je Dakendagen toegangsticket. Weten welke deals er zijn? Pak de flyer bij de uitgang van de Dakenroute, naast de Zara en Wibra.
– Speurtocht: zoek de dakenafbeeldingen in het winkelcentrum, vorm het geheime woord en maak kans op een Intertoysbon ter waarde van 50 euro. Bij sommige winkels onderweg zijn er kinderdeals te verkrijgen.
– Winactie: laat in juni je e-mailadres achter op deze website en maak kans op een bezoek aan de Efteling voor het hele gezin mét overnachting, of een wellnessdag met overnachting.