Cosmo Hairstyling

COSMO HAIRSTYLING ZUIDPLEIN

Sinds 1984 is Cosmo Hairstyling één van de meest toonaangevende kappersformules in Nederland.

Twee keer per jaar lanceert Cosmo Hairstyling een eigen collectie, met kapsels voor mannen en vrouwen, gebaseerd op de laatste trends en looks van de internationale catwalks. Zo laten we je zien hoe je met je kapsel je look kan versterken en compleet kan maken.

In onze Cosmo Hairstyling salon staat kwaliteit en service voorop. Onze kappers worden continu getraind in vaktechniek en de laatste trends, om ervoor te zorgen dat jij helemaal happy bent met je kapsel en daar geven we ook garantie op!

COSMO GARANDEERT:

Gekwalificeerde kappers
De laatste trends en nieuwste technieken
Persoonlijk advies op maat
Behandelingen met topproducten
Aantrekkelijke prijzen
Extra voordeel met de Cosmo Care Card
Gratis pony en nekharen service
Finish check-up service
Leuke acties, volop inspiratie en tips!
De kassabon is jouw garantiebewijs

In onze salon werken we met de volgende produkten:

Wella Professionals en Wella SP

De producten van Wella Professionals en Wella SP zorgen voor optimale verzorging van je haar en de perfecte finish van je coupe. Het brede assortiment biedt je de mogelijkheid om ook thuis je haar perfect te verzorgen en in model te brengen.
Sebastian Professional

For fearless styling

De vier luxe productlijnen van Sebastian Professional bieden producten voor het creëren van creatieve kapsels. Of je nou kiest voor extreme vorm, volume of glans, er zijn producten voor ieder kapsel. Onze kappers weten als geen ander welke producten het beste passen bij jouw coupe!

Fuente

Glamorous by Nature

Dat natuurlijk ook glamorous kan zijn bewijst Fuente. De luxe verzorging- en stylingproducten van Fuente zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De samenstelling zorgt voor een optimaal herstel van het haar en de hoofdhuid en pakt haarproblemen bij de wortel aan.

Kies je in onze salon voor een Fuente behandeling dan kies je voor pure verwennerij! De uitgebreide wasmassage, die nodig is om alle ingrediënten goed te laten intrekken, maakt het een optimaal ontspanningsmoment.

Cosmo Card

Met de Cosmo Card houden wij de gegevens bij die voor ons belangrijk zijn, zoals model/kleur, om jou goed te kunnen adviseren. Daarnaast spaar je met de kaart voor leuke producten en aanbiedingen. Per euro spaar je 5 credits. Vraag je kapper naar de actuele aanbiedingen waar je voor kan sparen.

Cosmo Care Card

Mode is zo veranderlijk als het weer. Wil je toch altijd up-to-date zijn? Kies dan voor de Cosmo Care Card. Dit is de elektronische klantenkaart van Cosmo Hairstyling. Je betaalt vooraf een vast bedrag en je ontvangt tot twee behandelingen cadeau! Vraag je kapper naar de mogelijkheden.

De Cosmo Care Card is niet persoonsgebonden, dus familie of vrienden kunnen ook van jouw kaart gebruikmaken. Check wel of het een kaart voor dames of heren is.

De Cosmo Care Card is 2 jaar geldig bij de salon waar de kaart is aangeschaft. Een halve Cosmo Care Card is 1 jaar geldig. Cosmo Hairstyling is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies. De waarde van de card is niet inwisselbaar voor geld. De voorwaarden van de Cosmo Card kunnen zonder berichtgeving gewijzigd worden.

Zuidplein Hoog 748A 3083 BP Rotterdam Tel: 010-2100352
www.cosmohairstyling.nl
Ma: 10:00-18:00 u. Di: 09:00-18:00 u. Wo: 09:00-18:00 u. Do: 09:00-18:00 u. Vr: 09:00-21:00 u. Za: 09:00-17:00 u. Zondag gesloten

Categorieën