Burendag WIN actie

*actie is verlopen*

Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit. Vier daarom ook nu weer Burendag. Vier het veilig met elkaar op 25 september.

 

Er is genoeg te doen. Kijk maar eens op deze website: https://www.burendag.nl/voorbeelden Je buurt wordt echt gezelliger als je elkaar kent. Zo maken we samen buurten leuker, socialer en veiliger.

 

WIN voor 250 euro boodschappen voor Jouw Burendag

Wil jij kans maken op een feestelijk boodschappenpakket om met jouw buren Burendag te vieren? Van 9 tot en met 21 september maak jij kans op een goedgevulde boodschappenkar ter waarde van 250 euro. Laat dat buurtfeestje maar beginnen!

 

Doe mee

  • Ga naar de Facebook of Instagram  van Winkelcentrum Zuidplein;
  • Tag je favoriete buurman/-vrouw;
  • Laat weten waarom jouw straat deze prijs verdient;

 

Winnaars

We geven 2x een boodschappenpakket t.w.v. 250 euro weg. Op dinsdag 21 september, om 12.00 uur maken we 1 winnaar via Facebook en 1 winnaar via Instagram bekend in de comments van onze Facebook en Instagram . Volg dus snel onze social mediakanalen en doe mee met deze Burendag WIN actie.

 

Prijs bezorgd

De prijs wordt bij de winnaars thuis bezorgd. We hebben dus jouw huisadres nodig en zorg dat je thuis bent om jouw feestelijke pakket te ontvangen.

 

Met dank aan

Deze Burendag WIN actie is mogelijk gemaakt door: Albert Heijn en Winkelcentrum Zuidplein.

Categorieën