Benelli Juwelier

WELKOM BIJ BENELLI JUWELIER
Bent u op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor een dierbare? Of wilt u uzelf verwennen door dat ene mooie horloge nu eindelijk aan uw assortiment toe te voegen? Of het nu voor uzelf is of voor een ander. Sieraden en horloges maken iedereen gelukkig.

 

Bij Benelli Juwelier bent u exact daar waar u moet zijn voor de mooiste horloges, sieraden en trouwringen tegen scherpe prijzen. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig!

 

Benelli Juwelier is een winkel met een open opstelling, waardoor je wordt uitgenodigd om er eens rond te kijken. De winkel bestaat uit een lange, halfronde toonbank met daarbovenop een aantal strak ingerichte vitrinekasten. De gehele collectie van sieraden kun je bekijken door de glazen toonbank, terwijl de horloges netjes in de vitrinekasten zijn opgesteld. Mensen kunnen hier op hun gemak rondkijken. Bij de meeste juweliers moet je een deurdrempel over, maar hier is dat niet. Klanten kunnen even kijken en zo weer weglopen als ze dat willen.

Diensten

Dat de juwelier meer heeft te bieden dan alleen sieraden is duidelijk. Maar Benelli heeft ook nog een aantal extra services.  Kom bij ons gerust langs voor:

3 De reparatie & onderhoud van uw horloge of sieraden. Wij hebben een eigen reparatieservice.

3 Het laten graveren van sieraden ( bij aankoop van een ring of sieraad berekenen wij geen kosten voor het verkleinen, vergroten of graveren ervan!

3 Inkoop van goud. Ook voor het inschatten van waarde en inkoop van goud, bent u bij Benelli aan het juiste adres.

 

Webwinkel (nieuw!)

Surf nu snel naar onze nieuwe webwinkel www.benellijuwelier.nl en ontvang tot 30% korting op ons assortiment.

Spaar onze Benelli-spaarpunten en ontvang nog meer korting in de toekomst.  Vraag naar de folder!

Bekijk direct onze collectie en laat u inspireren!

Zuidplein Hoog 804 3083 BR Rotterdam Tel: 010-4100130
www.benellijuwelier.nl
Ma: 12:00-17:30 u. Di: 09:00-17:30 u. Wo: 09:00-17:30 u. Do: 09:00-17:30 u. Vr: 09:00-21:00 u. Za: 09:00-17:00 u. Zo: 12:00-17:00 u.

Categorieën