Albert Heijn

Albert Heijn begon in 1887 als een klein kruidenierszaakje in Oostzaan, een dorpje in de Zaanstreek. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot Nederlands grootste supermarktketen. Albert Heijn bestaat vandaag de dag uit maar liefst 700 filialen. Ook op het Zuidplein is een ‘Appie’ te vinden. Voor wie het nog niet weet: je vindt hier veel verschillende producten, inclusief kant-en-klare maaltijden, biologisch voedsel en producten vanuit de hele wereld.
‘Onze biologische producten zijn voor veel klanten een belangrijk element’, vertelt bedrijfsleider André Kuipers. ‘Wie voor biologische boodschappen kiest, kan er zeker van zijn dat er bijvoorbeeld geen chemische gewasbeschermingsmiddelen zijn gebruikt. Door biologische producten te kopen, stimuleer je zowel het dierenwelzijn als de biologische landbouw.’ Of het nu groenten, fruit, zuivelproducten of snacks zijn: bij Albert Heijn heb je een ruime keus aan biologisch. In de supermarkt vind je bovendien producten die uit alle windstreken komen. Van appels uit Nieuw-Zeeland tot druiven uit Zuid-Afrika. ‘We hebben een heel breed assortiment, omdat we aan alle wensen van de klant willen voldoen’, legt de bedrijfsleider uit. ‘Om het de klant gemakkelijk te maken, hebben we ook een ruime keus aan kant-en-klare maaltijden.’Volgens Kuipers staat de supermarkt synoniem voor kwaliteit en vakbekwaamheid. ‘Om een voorbeeld te noemen: alles wat bij onze telers vandaan komt, wordt streng gecontroleerd. Zo gaat onze inspectiedienst regelmatig op pad om de te controleren of er wel aan de milieunormen wordt voldaan. Kippenvlees bijvoorbeeld wordt extra streng gecontroleerd, zodat we alleen kippenvlees verkopen dat absoluut salmonellavrij is.’ Kortom: Albert Heijn zet z’n beste beentje voor om de voedselveiligheid te garanderen. Heb je ondanks de goede kwaliteit van de producten toch nog klachten, dan kun je dat gerust melden. ‘We raken niet meteen geïrriteerd, maar nemen de klacht serieus en proberen er iets aan te doen,’ aldus Kuipers.
Zuidplein 622
3083 CX Rotterdam Tel: 010-4815533
www.albertheijn.nl
Ma: 08:00-20:00 u. Di: 08:00-20:00 u. Wo: 08:00-20:00 u. Do: 08:00-20:00 u. Vr: 08:00-21:00 u. Za: 08:00-20:00 u. Zo: 10.00-18.00 u. per 1/6/19

Categorieën