Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
O.N.L.Y. @ Winkelcentrum Zuidplein
O.N.L.Y.

Op 3 Oktober 2002 opende het hippe O.N.L.Y haar deuren in het winkelcentrum van Zuidplein. Het merk O.N.L.Y is onderdeel van de Bestseller retail groep, een Deens bedrijf, waarvan het Nederlandse kantoor zich heeft gevestigd in Amersfoort.

Met de leiding over 6 personeelsleden is Anolia Abaisa bedrijfsleidster bij de O.N.L.Y shop vanaf het moment dat de winkel haar deuren openden. Met haar pastelblauwe muren en spotlights verspreid door de ruimte heeft de O.N.L.Y shop een fris en jong uiterlijk. En dat sluit danook precies aan bij het imago van het modieuze merk.

Anolia: Wat de O.N.L.Y shop onderscheid van andere winkels is de betaalbare trendy mode van goede kwaliteit voor een relatief zacht prijsje. Het bijzondere van onze winkel is dat wij in vergelijking met de andere winkels op Zuidplein bijzonder trendsettend in plaats van trendvolgend zijn. Als er een nieuwe trend word gespot in damesmode op de Catwalk, dan zul je deze het eerst terugvinden in onze winkel, omdat ons merk ieder seizoen ruim van tevoren een uitgebreid team naar Denemarken stuurt, om daar de nieuwste trends te bespreken en vervolgens de collectie zal samenstellen. Zodoende heeft O.N.L.Y altijd een stapje voor als het gaat om de ins en outs in de modewereld.

Onze winkel heeft een jong imago, maar dat wil niet zeggen dat je hier alleen maar jonge mensen tegen zal komen. In tegendeel zelfs! We hebben meiden van 11 die binnenlopen, maar ook vrouwen van 53 vinden onze collectie interessant . Dat komt omdat onze collectie bestaat uit trendy kleding afgewisseld met goede basics zoals bijvoorbeeld pantalons. Kortom: voor betaalbare en trendsettende damescollectie voor een zacht prijsje ben je bij de O.N.L.Y shop Zuidplein aan het goede adres!Contactgegevens

Zuidplein Hoog 581
3083 BG Rotterdam

Openingstijden

ma: 12:00 - 17:30 u.
di: 09:30 - 17:30 u.
wo: 09:30 - 17:30 u.
do: 09:30 - 17:30 u.
vrij: 09:30 - 21:00 u.
zat: 09:30 - 17:00 u.
zon: 12:00 - 17:00 u.

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)