Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
image

DE NEW YORK WIN ACTIE IS AFGELOPEN!

U KUNT GEEN CODES MEER INVULLEN.

De 2e winnaar is bekend!

Rick & Nathalie zijn de gelukkige winnaars van de 2e trip naar New York!
D-Reizen Zuidplein en zij maken in de komende periode de boeking en Esta-verklaring definitief.
Ze zijn uiteraard dolgelukkig met de winst.

Eva heeft het eerste deel van de "WIN a trip to New York" gewonnen!
Ze neemt haar moeder mee om de bloemetjes in New York buiten te zetten.
LET OP: er is nu NOG een trip te winnen en iedereen die al meegedaan heeft, maakt weer kans op de trip met de al ingevoerde codes !!!

WIN ANOTHER
TRIP TO NEW YORK

WÉÉR met zuidplein naar new york

image

MAAK WÉÉR KANS OP EEN SHOPPING TRIP NAAR NEW YORK VOOR 2 PERSONEN!

Staat New York ook hoog op jouw Shopping wish list ? Wil je genieten van de bright city lights en een keer op het Vrijheidsbeeld of Empire State Building staan? Romantisch met je partner of gezellig met een vriendin? Nu is je kans om een trip te winnen! Shop daarom de komende periode op Zuidplein en maak kans op die ultieme shopping trip naar New York!
Deze actie wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Zuidplein en is alleen geldig in Winkelcentrum Zuidplein.

Zo werkt de actie:

Actie deel 1 (afgelopen):
Tijdens de actieperiode van 15 november 2016 tot en met 14 december 2016 ontvang je in de deelnemende winkels (zie onderaan de lijst van deelnemende winkels) bij elke aankoop van minimaal EUR 5,- 1 actiecoupon (zolang de voorraad strekt) . Met de actiecode op die bon kun je kans maken op een reis naar New York voor 2 personen. Lees verder voor de actievoorwaarden en de reisaanbieding.
Om kans te maken, ga je naar www.zuidplein.nl/newyork of naar de speciale interactieve zuil op het centrale plein (voor Hema). Daar vul je je unieke actiecode en je contactgegevens in om deel te nemen. Op 14 december 2016 trekken we de winnaar uit alle ingevoerde deelnames (vanaf 15 november 2016) en nemen we telefonisch contact met hem/haar op.
De registratie van de voornoemde deelnamegegevens van de klant van Winkelcentrum Zuidplein in haar database is te allen tijde leidend. Per actiecoupon is 1 aanmelding voor deelname mogelijk, maar er is geen beperking aan het aantal deelnames per persoon aan de actie.

Actie deel 2:
Tijdens de actieperiode van 15 december tot en met 15 januari 2017 ontvang je in de deelnemende winkels (zie onderaan de lijst van deelnemende winkels) bij elke aankoop van minimaal EUR 5,- 1 actiecoupon (zolang de voorraad strekt) . Met de actiecode op die bon kun je kans maken op een reis naar New York voor 2 personen. Lees verder voor de actievoorwaarden en de reisaanbieding.
Om kans te maken, ga je naar www.zuidplein.nl/newyork of naar de speciale interactieve zuil op het centrale plein (voor Hema). Daar vul je je unieke actiecode en je contactgegevens in om deel te nemen. Op 16 januari 2017 trekken we de winnaar uit alle ingevoerde deelnames (vanaf 15 november 2016) en maken de uitslag binnen twee weken bekend.
De registratie van de voornoemde deelnamegegevens van de klant van Winkelcentrum Zuidplein in haar database is te allen tijde leidend. Per actiecoupon is 1 aanmelding voor deelname mogelijk, maar er is geen beperking aan het aantal deelnames per persoon aan de actie.

Op welke prijs maakt u kans:

Een reis naar New York voor 2 personen via D-Reizen Zuidplein t.w.v. maximaal EUR 2.000,-
De reis is inclusief het volgende:
Actie deel 1(afgelopen):
• Retourvlucht New York in week 4, 2017
Actie deel 2:
• Retourvlucht New York in week 10, 2017
• Verblijf van 3 nachten in een hotel in New York op basis van logies.
• Transfers luchthaven / hotel op aankomst- en retourdag.
• Treintickets Rotterdam CS - Luchthaven
• Luchthavenbelasting inbegrepen
• Kansspelbelasting is, indien van toepassing, inbegrepen
• Shoptegoed van dollar 500,-
• Exclusief toeristenbelasting welke ter plaatse p.p. moet worden voldaan
• Exclusief reisverzekering, welke wel wordt geadviseerd
Let op! Om de VS binnen te mogen, heeft u een ESTA verklaring nodig. Zie hiervoor ook: https://esta.cbp.dhs.gov/esta
D-Reizen Zuidplein zal met de winnaar en mede-reiziger de ESTA –verklaringen voor de definitieve boeking aanvragen. Zowel D-Reizen als de Ondernemersvereniging Zuidplein kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet verkrijgen van deze ESTA-verklaring. Indien u deze verklaring niet verkrijgt, zal de reis doorgegeven worden aan de volgende getrokken winnaar.

NIET Deelnemende winkels

Winkels die niet deelnemen aan de actie zijn:
- Dirk van den Broek
- Snoopy
- Coats
- Coolcat
- De Beddenfabriek
- Le’s Nail & Spa
- Pasha Eetpaleis
- Rituals
- The Sting
- Uw Kapper

ACTIEVOORWAARDEN

Het aantal actiecoupons is beperkt, dus op = op, ook als dit binnen de actieperiode het geval is.

De trekking van de winnaar wordt besloten gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Actiecoupons zijn niet inwisselbaar voor geld of korting.

D-Reizen Zuidplein heeft reeds opties staan voor de reis bij de vliegmaatschappij, hotel en transfermaatschappijen. De reis kan echter pas geboekt worden met de definitieve namen van de winnaar en mede-reiziger. De reis moet binnen de aangegeven mogelijkheden van D-Reizen Zuidplein aangenomen worden door de winnaar en mede-reiziger en;
Actie deel 1 (afgelopen) moet in 19 / 20 dec 2016 op vestiging D-Reizen Zuidplein vastgelegd worden.
Actie deel 2 moet in week 3 2017 op vestiging D-Reizen Zuidplein vastgelegd worden. Het is niet mogelijk de gewonnen reis in te wisselen voor geld, korting of door te geven aan een ander persoon.

Deelname aan deze actie is mogelijk voor eenieder vanaf 18 jaar die in Nederland woont. Personeelsleden werkend bij winkels of horeca binnen Winkelcentrum Zuidplein zijn ook toegestaan tot deelname. Medewerkers betrokken bij de organisatie of het management van Winkelcentrum Zuidplein zijn uitgesloten voor deelname. Deelname aan deze actie is geheel voor eigen risico.

Voor de reis gelden de reisvoorwaarden van D-Reizen, ANVR en SGR. De winnaar en mede-reiziger wordt zelf geacht alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen m.b.t. reizen naar New York in de winterperiode.

De winnaar wordt verzocht foto’s en filmpjes te maken van de reis en deze naderhand op te sturen naar het management van WCZPL voor publicatie op: de website, Facebookpage, twitterpage en instagrampage van Winkelcentrum Zuidplein.

Ondernemersvereniging Zuidplein en haar partner D-Reizen kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor het niet halen van uw vlucht of voor calamiteiten die tijdens de reis zich voordoen.

Ondernemersvereniging Zuidplein en haar partner D-Reizen kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, diefstal of schade aan personen of meegenomen eigendommen tijdens de reis.

Ondernemersvereniging Zuidplein en haar partner D-Reizen kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met het winnen van de reis naar New York of deelname aan de winactie.

Ondernemersvereniging Zuidplein en haar partner D-Reizen behoudt zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen. WCZPL raadt derhalve aan regelmatig www.zuidplein.nl/newyork te bekijken.

De organisatie accepteert uitsluitend de bij Winkelcentrum Zuidplein uitgegeven actiecodes voor deelname. Bij vermoeden van onrechtmatigheden behoudt Ondernemersvereniging Zuidplein zich het recht voor uitgifte van de prijs te weigeren.

Mocht er sprake zijn van onrechtmatigheden dan behoudt Ondernemersvereniging Zuidplein zich het recht voor aangifte te doen bij de politie.

Door deel te nemen aan deze actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede het op deze actie van toepassing zijnde privacybeleid.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Op deze actie is Nederlands recht van toepasing.

Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

Indien je vragen hebt over deze actie kun je contact opnemen met:

Ondernemersvereniging Zuidplein
Het Managementkantoor
Zuidplein Hoog 420
3083 BL Rotterdam
T 010 4810344
E info.zuidplein@mvgm.nl
I www.zuidplein.nl
Bereikbaar tijdens kantoortijden op maandag t/m vrijdag