Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344

Een dagje op pad om te winkelen in Rotterdam Zuidplein begint met Connexxion.

ANP -Foto Lies Borghout

ANP -Foto Lies Borghout

Gratis naar huis in de herfstvakantie

In de herfstvakantie, die duurt van 15 t/m 23 oktober, reis je vanuit Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee naar Rotterdam Zuidplein gratis terug naar huis. Een enkeltje die je koopt in de bus is te gebruiken als retour. De actie geldt voor alle papieren Gemakskaarten die te koop zijn in de bus.
De bus brengt je al in maximaal 30 minuten naar Zuidplein en je hoeft je niet druk te maken over de route, de drukte op de weg of het vinden van een parkeerplaats.  Je kunt lekker naar buiten kijken, kletsen met je reisgezelschap, muziek luisteren. Je stapt uit voor de deur van  het winkelcentrum.

Plan je reis

Maak je dagje uit compleet en haal een leuk gevulde goody bag op bij de Primera (tegenover C&A) in het Winkelcentrum Zuidplein. Je maakt hierdoor ook nog eens elke dag kans op het winnen van shoptegoed van 50 euro! Er worden maximaal 50 goody bags per dag verstrekt. OP=OP.

Gebruikersvoorwaarden

  • · Geldig voor de Gemakskaarten van 2 euro, 4 euro, 6,50 euro of de combinatie. Je koopt de kaartjes bij de chauffeur in de bus voor 1 persoon vanaf 12 jaar. Kinderen van 0 t/m 11 jaar gaan gratis mee.
  • · 1 enkeltje geldt als retour.
  • · Op alle Connexxion-lijnen in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee, een overstap binnen de regio is toegestaan. Inclusief R-net.
  • · Retour moet op één dag worden gemaakt.
  • · Je mag reizen in de periode van 15 t/m 23 oktober 2016.
  • · Doordeweeks na 9.00 uur en in het weekend de hele dag geldig.
  • · Afstempelen bij de buschauffeur en ook op de terugweg de Gemakskaart laten zien.

logo-connexxion