Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Trigion – Zuidplein @ Winkelcentrum Zuidplein
Trigion – Zuidplein

http://trigion.nl/diensten/security/retail-security

Een gerust en veilig gevoel bij u, uw medewerkers én uw klanten ontstaat wanneer er voldoende toezicht in uw winkelgebied én winkel is.

Collectieve winkelsurveillance:
De geüniformeerde winkelsurveillanten van Trigion Beveiliging zijn dagelijks (preventief) aanwezig tijdens winkelopeningstijden in winkelcentrum Zuidplein. Wanneer zich een incident voordoet, kunnen aan het collectief deelnemende winkeliers altijd een beroep doen op hen. Daarnaast werkt Trigion in het winkelgebied nauw samen met de politie met als doel een veilig gevoel voor u en uw medewerkers te creëren.

Bij een incident zijn wij zeer snel ter plaatse!
Ook ú kunt bij calamiteiten een beroep doen op onze collectieve winkelsurveillancedienst of het nu gaat om onveiligheidsgevoelens bij u en uw medewerkers, agressie in uw winkel, een dreigende situatie of het uitreiken van een winkelontzegging.

Wanneer sprake is van overlast spreken wij betrokkenen daadwerkelijk aan op hun gedrag. De surveillant kan zelfs ongezien en automatisch worden opgeroepen door middel van het verzenden van een gecodeerd tekstbericht via een drukknopsysteem. Indien u hier prijs op stelt, informeren wij u graag over de mogelijkheden. Aanvullend kunt u bij ons terecht voor extra diensten, zoals preventieve bezoeken aan uw winkel (voorkomen van diefstal) of het overnemen van (digitale) aangiften. Maar denkt u ook aan een meldkamerabonnement en alarmopvolging.Contactgegevens

Westfrankelandsedijk 7
3115HG Schiedam
0107506958
http://www.trigion.nl

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)