Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
The Phonehouse @ Winkelcentrum Zuidplein
The Phonehouse

The Phonehouse
The Phone House is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa, met ruim 2.600 winkels in negen Europese landen en nog eens 1.000 winkels in de Verenigde Staten in samenwerking met BestBuy. The Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt en heeft hier inmiddels bijna 200 vestigingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House in staat om vele voordelen te bieden:

Service
Bij The Phone House staat de service voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Daarom bieden wij naast de laagste prijsgarantie ook een aantal andere belangrijke garanties, zoals bijvoorbeeld inruilgarantie en omruilgarantie. Onze service gaat verder dan de initiële verkoop. Is een telefoon onverhoopt defect dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Advies
Bij The Phone House ben je bovendien verzekerd van het beste advies. Wij besteden zeer veel aandacht aan de kennis en kwaliteit van onze verkoopadviseurs, waardoor zij in staat zijn om jouw wensen te vertalen naar een op maat gesneden advies waarbij je nooit teveel betaalt!

Keuze
Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij je alle netwerken en nagenoeg alle merken mobiele telefoons, accessoires etc. aanbieden. Vrijheid in keuze dus…Contactgegevens

Zuidplein Hoog 785
3083BJ Rotterdam
0102103290
http://http//www.phonehouse.nl/

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)