Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Primera @ Winkelcentrum Zuidplein
Primera

Sinds 2002 is er ook een Primera in het winkelcentrum Zuidplein te vinden. Bij ons staat service, klantvriendelijkheid en gezelligheid voorop. Bent u op zoek naar een leuke wenskaart? Wij hebben een groot assortiment wenskaarten voor elk wat wils. Van wenskaarten met licht en geluid tot jumbo kaarten van ruim een halve meter!!

Ook voor uw favoriete tijdschrift bent u bij ons op het juiste adres. Onze tijdschriftenwand bevat meer dan 1000 titels. Staat uw tijdschrift er niet bij, dan bestellen wij uw tijdschrift graag voor u. Natuurlijk verkopen wij ook alle verzamelwerken die uitkomen.

Rijk worden kan ook bij ons!! Wij verkopen staatsloten, Dayzers, krasloten, toto en natuurlijk lotto, waarmee u al voor € 1,50 dagelijks kan meespelen. Nog nooit meegedaan? Wij leggen het graag aan u uit.

Een tabakszaak zonder aanstekers? Uiteraard verkopen wij aanstekers. Wij hebben Zippo’s op voorraad en diverse gasaanstekers voor iedere beurs.

Opzoek naar een leuk cadeau? Ons assortiment cadeaus is de laatste jaren alleen maar uitgebreider geworden. Meer dan 70 verschillende cadeaukaarten die wij leuk voor u inpakken.

Ook zo’n voetbalfan? Vanaf 1 juli 2008 kunt u alleen nog bij Primera terecht voor voetbaltickets. Kijkt u liever vanaf de bank? Koop dan de voetbal gift card bij ons. Voor € 5 kunt u dan het hele weekend live uw favoriete club volgen. Ook voor Feyenoord artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een rekening of andere betaling wij kunnen dit voor u uitvoeren met onze GWK service

Ook zijn wij een Postnl servicepunt.

Verder verkopen wij ook snoep, telefoonkaarten, postzegels, waterpijpen en frisdrank.


Bijkomend voordeel van Primera is dat u, bij iedere 2.50euro die u uitgeeft, een spaarpunt ontvangt. Bij inlevering van een volle spaarpas (240 punten) ontvangt u gratis een 1/5 staatslot.Contactgegevens

Zuidplein Hoog 787
3083BJ Rotterdam
0102937500
http://www.primera.nl

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)