Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
New Yorker @ Winkelcentrum Zuidplein
New Yorker

In het jaar 1971 opende New Yorker opende haar eerste deur in het plaatsje Flensburg (Duitsland).Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grote internationale modewinkelketens met meer dan 430 winkels door heel Europa. Per week heeft de keten 2,4 miljoen klanten die door meer dan 6.600 werknemers worden geholpen.

New Yorker is in het buitenland dus al erg bekend en beroemd. In Nederland is de op 3 februari geopende winkel in winkelcentrum Zuidplein de tweede vestiging. Ook hier zal het niet lang duren voordat iedereen New Yorker kent. De winkel biedt ruim 580 vierkante meter winkelplezier.

De winkel heeft een uitgebreide collectie van trendy kleding voor met name de jongeren onder ons. Je kunt er terecht voor mode, sports- en streetswear, denim, accessoires en ondermode. Het productgamma van New Yorker bestaat uit 5 eigen merklabels: fishbone en fishbone sister (sport en street wear); amisu (vrouwelijke high fashion); smog (trendy, casual herenmode); en censored (ondergoed en zwemgoed).

Dit alles voor hele redelijke prijzen. Dus hou het in de gaten en kom zeker eens langs.Contactgegevens

Zuidplein Hoog 539
3083BG Rotterdam
0104806182
http://www.newyorker.de

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)