Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Kijkshop @ Winkelcentrum Zuidplein
Kijkshop

De Kijkshop heeft een heel divers assortiment. Zo kunt u er terecht voor huishoudelijke artikelen, audio/video (bruingoed), sieraden en horloges. Maar Kijkshop speelt ook in op de trend ‘gadgets’ die op dit moment in opkomst is. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een leuk en grappig cadeau. Of het nu voor henzelf, of voor een ander is. Daarnaast is de winkel ook marktleider op het gebied van prepaid telefoons.

Kijkshop werkt met een vitrine concept. Dit betekent dat alle artikelen vanuit een vitrine geshowd worden. Doordat de artikelen achter glas liggen, kan er niemand aankomen en hoeven we ons minder zorgen te maken over diefstal. De artikelen worden voorzien van duidelijke informatie, zodat u geen verkoper meer nodig heeft. Een hele open en eerlijke manier van verkopen dus! Op deze manier kunnen de artikelen goedkoper of net zo goedkoop als de concurrent worden aangeboden. De kreet ‘zonder verkoper shop je goedkoper’ die de Kijkshop hanteert, versterkt het vitrine concept nog eens extra. ‘Maar mocht u na het lezen van de vitrinekaartjes toch nog een vraag hebben’, legt de bedrijfsleidster uit, ‘dan kunt u natuurlijk altijd bij één van onze medewerkers terecht.’ Uit een klantenonderzoek is ook gebleken, dat de Kijkshop juist gewaardeerd wordt omdat je er op je gemak kunt rondkijken. Niets geen verkoper die je een product probeert aan te smeren, maar kijk gerust zo lang rond als u dat wilt.
Nu dat de Kijkshop ook op Zuidplein gevestigd is, gaat er een wens in vervulling. Bedrijfsleidster Claudia Krul legt uit dat de locatie van de winkel erg gunstig is. Het is een groot pand, waar zij veel in kwijt kunnen. En mocht een artikel niet meer op voorraad zijn in de winkel, dan wordt er binnen enkele minuten een nieuwe voor u gehaald vanuit het magazijn.Contactgegevens

Zuidplein Hoog 845
3083BK Rotterdam
0857731113
http://www.kijkshop.nl/

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)