Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Hema BV @ Winkelcentrum Zuidplein
Hema BV

HEMA is een warenhuis met een groot assortiment wat toegespitst is op de behoeftemomenten van de consument. Dat zegt filiaalmanager Nico Verstege.

Waarom het bij ons prettig winkelen is? De collectie van HEMA houdt rekening met trends en biedt variatie in een uitgebreid assortiment seizoensgebonden producten maar ook met de artikelen die je dagelijks nodig hebt. HEMA speelt echt in op de behoefte van de klant en houdt rekening met je portemonnee.
Heel veel van ons assortiment is trouwens ook gemakkelijk vanuit huis te bestellen via internet. Kijk maar eens op www.hema.nl Bij HEMA geldt ook altijd de regel: Niet tevreden?.Geld terug!

HEMA Zuidplein heeft onlangs verbouwd: de levensmiddelenafdeling is aanzienlijk uitgebreid met o.a. groenten, fruit, zuivel en diepvries.

Ook de afdeling cosmetica heeft een facelift ondergaan. De kassa’s zijn naar de wanden verplaatst, de winkel oogt ruimer, lichter en moderner. Tevens zijn er nu ook klantentoiletten.

Als je tijdens het winkelen even rustig wilt zitten en genieten, moet je zeker een bezoekje brengen aan onze Lunchroom. Tussen 09.00 en 10.00 uur kun je er ontbijten voor slechts één euro!

Tussen 16.00 en 17.30 uur brengen we het 4-uurtje: koffie of thee met een gebakje ook voor maar één euro.
Voor de lunch hebben wij heerlijke broodjes en gezonde maaltijdsalades. Natuurlijk iedere dag vers bereid en betaalbaar! Heb je minder tijd en toch trek? In onze Take Away hebben we ook heerlijke snacks, broodjes en drankjes.

HEMA is gewoon een winkel waar je prettig winkelt en waar je zeker weet dat je niet teveel uitgeeft! Graag tot ziens!Contactgegevens

Zuidplein Hoog 770
3083BP Rotterdam
0104810688
http://www.hema.nl
info@hema.nl

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)