Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Aktiesport @ Winkelcentrum Zuidplein
Aktiesport

Sportartikelen en aanverwanten, van fitnesskleding tot voetbalschoenen en van hardloopschoenen tot duikbril.

Aktiesport is de grootste sportretail keten van Nederland. In meer dan 140 sportwinkels, verdeeld over Nederland België en Duitsland, biedt Aktiesport A-merk sportschoenen, -kleding en –accessoires voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De nieuwste collecties voor het hele gezin zijn in onze winkels verkrijgbaar. Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Le Coq Sportif, Athlete en nog veel meer merken in alle stijlen en modellen. Bovendien heeft Aktiesport vaak exclusieve merkitems.

Rotterdam Zuidplein is één van de grootste winkels van Aktiesport. Naast een grote collectie aan sportartikelen bieden wij een speciale voetbalafdeling en een outlet met nóg meer voordeel!
Bezoek ons dus snel en vind je favoriete sportmerken bij Aktiesport!

Aktiesport zuidplein is de grootste winkel van Aktiesport, met twee verdiepingen vol sportartikelen en aanverwanten, van fitnesskleding tot voetbalschoenen en van hardloopschoenen tot duikbril.

Aktiesport heeft kleding voor heren, dames en kinderen. Voor elk wat wils. Kleding en schoenen van de merken Nike, Adidas, Puma, Umbro, Le coq sportif, UnderArmour en Asics.

Bij aktiesport is alles al zeer scherp geprijsd. Op de bovenverdieping vindt men de voetbalafdeling waar ieder die van voetbal houdt iets kan vinden tegen zeer scherpe prijzen. Ook vindt men hier de outletafdeling met restantpartijen, die nog lager geprijsd zijn dan u al gewend bent bij Aktiesport.

Wanneer u langskomt kunt u het met eigen ogen zien. Kunt u niet wachten om langs te gaan, dan kunt u alvast kijken op www.aktiesport.com

We zien u graag in de winkel.Contactgegevens

Zuidplein Hoog 523/537
3083BG Rotterdam
0102937797
http://www.aktiesport.com

Openingstijden

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)