Heeft u vragen over Winkelcentrum Zuidplein? 010-4810344
Blog: Primark opening Zuidplein @ Winkelcentrum Zuidplein
Blog: Primark opening Zuidplein

Blog Donderdag 13 November 2014

Vanochtend, 13 November, was het eindelijk zover, na weken van speculeren en afwachten is de Primark geopend op het Winkelcentrum Zuidplein. De officiële opening was om 11 uur; laat het vele shoppen maar beginnen.
’s Ochtends vroeg stapte ik op mijn fiets richting het Winkelcentrum Zuidplein. De dag begon zeer rustig bij de pre-opening voor pers en de media. Onder het genot van een hapje en drankje werd er een korte presentatie gegeven en werden we in groepjes rondgeleid. Primark bestaat uit twee verdiepingen; twee verdiepingen voor damesmode, herenmode, kindermode, huis en interieur. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, twee verdiepingen! De indeling is zeer overzichtelijk zoals ook bij de andere filialen. Ik had al snel door waar alle ‘must-haves’ te vinden waren. De gangpaden zijn lekker ruim en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk aangezien het er vaak druk gaat zijn. Lopend in de gangpaden viel mij de Kerstsfeer/feestsfeer op. Aangezien de maand December eraan komt is dit eigenlijk niet zo heel verrassend. Na een rustig rondje op de begaande grond begaf ik me naar de bovenverdieping. Staand op de roltrappen wierp ik een blik naar buiten, de rij van mensen werd alsmaar langer… Wat spannend, nog even en dan ging de Primark officieel open. Op de bovenverdieping bevindt zich een gedeelte voor de heren, met nadruk zeg ik een gedeelte want wij dames hebben natuurlijk nooit genoeg aan twee verdiepingen alleen. Kindermode, huis en interieur bevinden zich ook op deze etage. Voor de dames is er ook een gedeelte bestaande uit ondermode en accessoires te vinden. Daar heb ik ook mijn onsie gevonden, het was zo lastig om een keus te maken omdat het aanbod zo divers is. Verschillende onsies en twosies!! Maar ik ben zo blij met mijn onsie, die ga ik vanavond gelijk aandoen! Rustig heb ik de gehele winkel kunnen bekijken en ik moet eerlijk zijn, er hangt veel leuks in de rekken, om zelf te oordelen moet je natuurlijk zelf een bezoek brengen aan dit nieuwe filiaal.
Luid gejuich volgde, want het personeel was er ook klaar voor, het was immers 11 uur en de Primark ging officieel open. Niet alleen ik was benieuwd naar de nieuwste Primark filiaal, samen met mij waren er een hoop modeliefhebbers aanwezig bij deze opening. Maar aangezien de Primark zich in een winkelcentrum bevind heb ik gelijk nog wat andere aankopen in de winkels gedaan. Wel zo makkelijk toch? Komend weekend kom ik zeker terug bij het winkelcentrum, er zijn namelijk veel prijzen te winnen!Contactgegevens

Openingstijden

ma: 10:00 - 19:30 u.
di: 09:30 - 19:30 u.
wo: 09:30 - 19:30 u.
do: 09:30 - 19:30 u.
vrij: 09:30 - 21:00 u.
zat: 09:30 - 19:30 u.
zon: 11:30 - 17:00 u.

WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN PLATTEGROND

Share item with friends

Comments (0)